Dag två börjar lite sömnigt…

31 Jan

Har varit vaken större delen av natten med febrigt och hostigt barn, så dag två med Bruce är lite seg inledningsvis.

Åt frukost och förmiddagslufsade med Born To Run (titellåten är favoriten så här långt, trots fåniga klockor och blåssektion) och Darkness On The Edge Of Town i lurarna. Störs av hur Springsteen envisas med att slänga in lite blåssektion i låtar där det inte skulle behövas. Om inte blåset tillför något – låt bli! Framför allt saxofonen stör jag mig på om och om igen. Ett rejält saxofonbrölande a la Time of my life från Dirty Dancing. Som en skrikande, gnällig gammal tant som inte lämnar en ifred.

Gick sedan vidare till detta liveklipp:

 

Jag måste säga att Bruce framstår som väldigt sympatisk och varm. Glimten i ögat, vänlig blick, tar in publiken. Banal men gullig låt. Gillar knäglidningen (4:42 in i klippet). Och visst är det alltid lite mysigt med allsång. Men måste det gigantiska saxofonaset komma och förstöra allt? Vi som hade det så trevligt.

Fortsätter med att lyssna på The Wild, The Innocent And The E Street Shuffle. Måste säga att jag gillar  The E Street Shuffle (trots blåset, men här passar det faktiskt) – det svänger ju!

Annonser

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s